Företaget Klefbäck Design & Kommunikation drivs av mig Ida Klefbäck. Jag har i över 10 år jobbat med marknadsföring och alltid rört mig i småföretagarvärlden. Sedan ca 4 år tillbaka driver jag eget och hjälper dig som har ett mindre företag med din marknadsföring.

Jag ser mig främst som strateg och projektledare även om jag också arbetar mycket operativt med produktion av hemsidor, SEO, designmallar, material till sociala medier m.m. I mitt nätverk har jag specialister som jag samarbetar med vid behov i olika projekt.

Mina kunder arbetar främst B2B med tjänsteförsäljning. Flera är mindre konsultbolag inom utbildning, HR och närliggande områden.

Om du är intresserad av att veta mer om mig, kolla LinkedIn och ta gärna kontakt! Jag finns i Stockholm om du vill ses.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Har du ett konkret behov eller bara nyfiken på att veta mer om hur ett samarbete skulle kunna se ut? Kontakta mig!

Hur ser ditt behov ut?

Digital marknadsföring

Behöver du en plan för hur du ska synas i olika kanaler för att marknadsföra dina tjänster och vara ”top of mind” för potentiella kunder? Jag hjälper dig att ta fram en digital strategi och relevant innehåll för din målgrupp.

Webbutveckling

Har du en webbplats som behöver uppdateras eller vill du ta fram en helt ny? Jag hjälper dig att utveckla en professionell hemsida som skapar förtroende för ditt företag och hjälper kunden vidare i köpprocessen.

Projektledning

Har du ett stort eller litet projekt inom marknadsföring som du inte hinner med? Jag hjälper dig att planera, strukturera och ta projektet i mål. Exempel: webbdesign, videoproduktion, företagsprofil på LinkedIn.